21.03.2008

Beckham erdi muradına


Geçen sezon Real Madrid'de anlık performanslarıyla şampiyonluğun mimarları olmuşlardı; Capello ve Beckham! misyonlarını tamamlayıp biri Amerika, diğeri İngiltere yolunu tuttu, yollar kesişti. 99 kere milli olan Beckham eski hocası tarafından magazincilerin büyük beklentileri içinde Fransa milli maçında 100. maçı için milli takıma çağırıldı. Neyse şu 100 olayı da tamamlansın da suni tartışmalar da geride kalsın.

Woodgate'in ayrılmasından sonra Borough defansının bankosu olan Weater kadronun yenilerinden, Walcott zaten çağırılıyordu ama son dönemdeki formundan sonra daha referanslı geldi, Micah Richards, Curtis Davies, Ledley King, Nicky Shorey,Michael Carrick, Emile Heskey sakatlıklardan kadroya çağırılmayanlar.

James (Portsmouth), Carson (Aston Villa), Kirkland (Wigan); Bridge (Chelsea), A Cole (Chelsea), Johnson (Portsmouth), Terry (Chelsea), Brown (Man Utd), Lescott (Everton), Ferdinand (Man Utd), Wheater (Middlesbrough), Woodgate (Tottenham), Upson (West Ham); Barry (Aston Villa), Young (Aston Villa), Bentley (Blackburn), J Cole (Chelsea), Lampard (Chelsea), Wright-Phillips (Chelsea), Beckham (Los Angeles Galaxy), Gerrard (Liverpool), Hargreaves (Man Utd), Downing (Middlesbrough), Jenas (Tottenham); Walcott (Arsenal), Agbonlahor (Aston Villa), Crouch (Liverpool), Rooney (Man Utd), Owen (Newcastle), Defoe (Portsmouth)


Hiç yorum yok: