14.02.2008

Bir futbolcu nasıl bukadar salak olur??


Evet o futbolcunun adı Joey Barton!! yetenek olarak asla bir Gazza değil, popülarite olarak asla bir Vinnie Jones değil ama gelin görün ki konu ruh hastalığı olunca ikisinden de geri kalmıyor. Şimdi elde neler var sayalım; kefaletle hapisten çıkmışşın, psikiyatristler tarafından hal ve hareketlerin her saniye gözlem altında, takımın berbat durumda, kariyerin inanılmaz bir düşüşte!! elde bunlar varken nasıl bir insan kendi ceza alanı içinde, aynı pozisyonda hem topu eliyle kesip hem de rakibinin suratına yumruk atar?!

Soru biraz komik kaçmış olabilir! Joey Barton gibi bir insan ancak bunu yapar. Yukarıda da yazdığımız gibi Gazza kadar yetenekli değil belki ama bomboş bir yetenek de denilemez, biraz kontrollü olsa ligin kalburüstü bir oyuncusu olarak yillarca iyi takımlarda oynayabilir ama gidişat kötü! Psikopat oyuncuya evet ama bir yere kadar değil mi!!

Yeri gelmişken söyleyelim Barton'ın saldırı ve kavga suçlarından iki davası sürüyor ve iki kere kefaletle hapisten çıktı, en son Liverpool Church Caddesinde yaptığı olay da üç etti! bakalım nereye kadar...

Hiç yorum yok: