20.02.2008

Derin nefes!


Evet Liverpool ile ilgili tahmin yapmak imkansizdir bu laf bu gece birkez daha dogrulandi, hernekadar mactan once tam bir Benitez ortami, takimi favori degil, rakibi tarafindan kucumseniyor, boyle durumlarda galip gelmeye bayilir dediysek de 3 gun once alt liglerden Barnsley'e yenilen Liverpool'un Inter gibi formda bir takim karsisinda 2. mac icin garanti bir skor alacagini aklimiza getirmemistik! neyse buna da Avrupa'da Liverpool'dan gormeye alisik oldugumuz klasik Liverpool mucizelerinden biri diyelim.


Kariyerinin baslarinda Everton firmasiyla Anfield'a gelmis olan Materazzi kendini o gunlerde hissetmis olacak ki biraz gergin ve kompleksli basladi maca! sonunda da atilip gitti ve macin kaderini degistirdi. Kuyt adeta unuttugu gol atmayi birkac mactir hatirlar gibi oldu, bugun hatirlamasina ne denebilir ki harika zamanlama! Kaptan bugun Istanbul ruhundan kareler gosterdi yine, son dakikada attigi gol her golu gibi harikaydi. Kacan goller de Liverpool'un sezonunun neden erken bittigini ozetler gibiydi ama sonuc Italya'daki mac icin tatmin edici! Rafa uzun zaman sonra guzel bir uyku ceker herhalde!

3 yorum:

Volkan Gökalp Yılmaz dedi ki...

Crouch'un oyuna girmesiyle top İnterin ceza sahasında daha çok kalmaya başladı ve Liverpool maç boyunca aradığı golü son 10 dakika içerisinde buldu.Gerard'ın golü onun bize alıştırdığı cinste gollerden biriydi.

Ama Liverpool'da artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor bana göre.Bazı oyuncular artık miladını doldurdu.Finnan da bunların başında geliyor.

Herşey için teşekkürler Liverpool

Adsız dedi ki...

Liverpool maçı baştan sona üstün oynadı ama bunda interin berbat ortasahası(ileriye çıkıcak mecalleri yok hiçbirinin ofansif özelliği yok ) ve hasız yere 2. sarı kartı görüp atılan materazzi'nin atılmasınında payı çok büyük,2 yarıda da Liverpool'un penaltısı verilmedi bana göre Vieranın elle mudahalesinde

Steve Finnan bence Liverpool'un İbrahim Üzülmezidir,el frenirdir
Hypia tecrübesine yakışmıyıcak hareketler yaptı
Masc-Gerrard süperdi
Babbel 2. yarı yoruldu
Kuyt kendisininde dediği gibi yetenekli olmaması rağmen müthiş bir passionu var
Torresde iyi oynadı

Emre K. dedi ki...

mATERAZZİnin kırmızı kart görmesiyle liverpool interin üsütüne daha çok gelmeye başladı.Fakat birgerçek varki inter dün çok iyi defans yaptı neredeyse 65 dk. 10 kşi defans yaptılar.Cordoba sakatlanmasaydı.Belkide maç 0-0 biticekti..
Ama herşeye rağmen liverpool galibiyeti hakketti..

Buarada crouch'un liverpoola nekadar yararlı olduğunu dün birkez daha gördük..