6.10.2008

Crouch-Defoe, ideal ikili




Son yılların klasik futbol geyiklerindendir "forvet ikilinden biri kısa boylu, hızlı, bitirici, diğeri de uzun boylu, top indiren, hava toplarına hakim olsun, birbirlerini tamamlasınlar" Galiba bu geyik Portsmouth'da gerçeğe dönüştü. Son 5 maçında 4 galibiyet alan Portsmouth'un ligde attığı bütün goller bu ikiliden geldi(Johnson bir gol attı sadece).

Defoe 20'li yaşlarının başındayken mükemmel bir golcü olacağı düşünülüyordu, Tottenham'a büyük umutlarla geldi ama Keane ve Berbatov'un, hatta Bent'in gölgesinde kaldı, kariyerini geri almak için Portsmouth'a geldi ve kendine geldi, milli takım seviyesine kadar yükseldi.

Crouch her sene takım değiştiren tarzını Liverpool ile geride bıraktı ve tam 3 sene başarıyla kırmızıların formasını giydi, Milli takıma kadar yükseldi ama Torres'in olağanüstü formu ile kendini bir anda eski takımı Portsmouth'da buldu. Büyük paralar karşılığında geldiği Portsmouth'da çok iyi karşılandı ve partneri ile birlikte bu güveni boşa çıkartmayacağını daha şimdiden gösterdi.

Hiç yorum yok: