6.10.2008

İyi - Kötü - Çirkin

İyi

Hull City 7 gün içinde deplasmanda Arsenal ve Tottenham'ı yenerek buralara tasadüfen gelmediğini gösterdi. Biz de dahil herkesin "düşerler" yorumu yaptığı Hull City mükemmel oyunu ile kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor ve haftanın iyileri arasına giriyor.



Everton derbisinde olduğu gibi Man City deplasmanında da takımını ateşledi ve attığı 2 golle İstanbul benzeri geri dönüşün mimarı oldu. Kim o? tabiki El Nino Torres! ve tabiki iyilerden biri.

Kötü

Klasik deyimle Tottenham nereye koşuyor? resmen FM'de alınabilecek bütün wonderkid'leri kadrolarına kattılar ama Berbatov ve Keane'i kaptırdılar 7 maç sonunda sadece 1 puanları var, bu haftada Hull City'ye kaybederek ilk kötümüz oldular.

Zola önderliğinde iyi bir sezon geçiriyor West Ham. Bugün Bolton karşısında kendi sahalarında çok güzel başladılar maça ama kalecileri Robert Green'i hesaba katmadılar, inanilmaz 2 gol yedi Green ve resmen takımının gardını düşürdü. Tam 2-1 yaptılar durumu biraz ümitlendiler yine sahneye Green çıktı ve uzaklardan bir gol daha yiyerek yenilginin baş mimarı oldu. Haftanın kötülerinden Green!



Çirkin

Liverpool'un Slovak stoperi Martin Skrtel'ın Man City maçında dizinin döndüğü an haftanın en çirkin görüntüsüydü. Kulüpte başta Rafa olmak üzere herkesin moralleri çok bozuldu, pazartesi günü durumun ciddiyeti belli olacakmış.

Hiç yorum yok: