22.10.2008

Theo : Avrupa bizden korkacak...





Fenerbahçe'yi Song 21, Ramsey 18, Theo 19, Adebayor 24, Diaby 22 ile 5 golle geçince keyifler yerinde Arsenal'de. Yanlış anlaşılmasın isimlerin yanındaki rakamlar forma numaraları değil yaşları! İngiltere'de "Under 7's" diye dalga geçilen Arsenal'lı genç oyuncular aldıkları her güzel galibiyetten sonra yaşlarıyla dalga geçenlere atıflarda bulunuyorlar.

Son olarak da Theo Walcott çok gaza gelmiş olacak ki "Bu galibiyet mükemmel bir takım olduğumuzu herkese gösterdi, tüm Avrupa bizimle oynayamaya korkacak" gibi bir açıklama yaptı. Bu açıklamasına yapılan yorumları okudugumuzda Fenerbahçe'yi yenerek bukadar havaya girmenin Arsenal'a birşey kazandırmayacağı görüşüne rastlıyoruz.

Oyunun tek tarafını oynayan bir takım sadece anlık başarılar elde eder. Arsenal'ın elinde gerçekten mükemmel genç oyuncular var ama hem savunma mevkiilerinin, hem de takım savunmalarının aşırı zayıf olması sezon başından beri toplam 5 pozisyona zor giren Fenerbahçe'den bile bir maçta 6-7 pozisyon yemelerine sebep oldu ki bu düşündürücü bir durum.

1 yorum:

Ortega dedi ki...

O meşhur klişe söylemle açıklamak lazım Arsenal'in durumunu, "Siz bunları 3 yıl sonra izleyin esas" (: